Miksi yhteiskuntakritiikkiä?

Kulttuurin ollessa aina neuvottelun kohteena on hyvä pyrkiä löytämään vastaus kysymykseen: kenen näkökulmasta tarkastelemme maailmaa? Ei ole olemassa definitiivistä näkökulmaa, jonka tulisi ohjata ajatteluamme, vaan kyseessä on aina enemmän tai vähemmän keinotekoinen asetelma.

Yhteiskuntakritiikin tehtävänä on valaista vallan takaa löytyviä motiiveja sekä avata tiedon tuottamiseen liittyviä asenteita ja vaikuttimia.

Rivien välistä pyrkii tuomaan esiin poliittisessa vaikuttamisessa esiintyvää kaksinaismoralismia sekä tarkastelemaan käytyä yhteiskunnallista keskustelua valtavirran väheksymistä näkökulmista.

Sivuston perustaja on koulutukseltaan filosofian maisteri, erikoisalanaan semiotiikka ja viestintä. Hän on toiminut freelancer-pohjaisena toimittajana noin viisitoista vuotta.  Erikoisalana on kulttuurin tutkiminen.

Otamme vastaan myös ulkopuolisten henkilöiden laadukkaita kirjoituksia.

Halutessasi tarjoamme tekstillesi anonymiteetin. Tämä koska haluamme laajentaa yhteiskunnallista keskustelua ilman ulkopuolista uhkaa ja edistää siten sananvapauden tilaa Suomessa.

%d bloggers like this: