Miksi yhteiskuntakritiikkiä?

Kulttuuri ei ole monoliitti. Kulttuurin sisällöstä käydään jatkuvaa debattia. Siksi jokainen voi kysyä itseltään kaksi kysymystä: kenen näkökulma on vallitseva ja kenen näkökulma on oikea? Vallitseva näkökulma on mahdollista tehdä näkyväksi yhteiskuntakritiikillä, ruotimalla valtavirran ajatuksia vastakkaisista tulokulmista. Ainoaa oikeaa näkökulmaa ei ole olemassa.

Yhteiskuntakritiikin päämääränä on löytää vallankäyttäjien motiiveja ja tuoda julki tiedon tuottamiseen liittyviä asenteita ja vaikuttimia.

Rivien välistä haluaa omalta osaltaan sanoittaa poliittisen vaikuttamisen kaksinaismoralismia ja laajentaa yhteiskunnallista keskustelua valtavirran väheksymillä kokonaisuuksilla.

Sivuston perustaja on koulutukseltaan filosofian maisteri. Hän on toiminut freelancer-pohjaisena sisällöntuottajana toista vuosikymmentä.  Erikoisalana on kulttuurin tutkiminen. Julkaisutyössä on mukana sivuston ylläpidon ulkopuolisia henkilöitä. Otamme vastaan laadukkaita kirjoituksia, jotka voi halutessaan julkaista anonyymisti.

Tarjoamme anonymiteetin, koska haluamme laajentaa yhteiskunnallista keskustelua ilman ulkopuolista uhkaa ja edistää siten sananvapauden tilaa Suomessa.

%d bloggers like this: